Digital VT

Diamant de Semilly - Laptop - Espri

Född 2004, 168 cm
WFFS FRI

Godkänd i AES
AI,  TAI
2500:- språng + 6000:- vid 40 dygn exkl. moms. Fosterförsäkring* ingår med 7000:-  (dräktighetsintyg krävs)
*Försäkring går ej att teckna om stoet är över 20 år 

Digital VT har lyckats bra i samtliga årgångschampionat och tävlat framgångsrikt upp till internationell 160 hoppning med många placeringar i både nationella och internationella Gran Prix-klasser. 

2014 ELIT premierades Digital VT i Anglo European Studbook (AES) 

Idag rids och tävlas han av en juniorryttare!

Digital VT har bara varit i aveln sedan 2016 så de äldsta avkommorna är 2 år och ser väldigt lovande ut!

Digital VT:s fader Diamant de Semilly toppade WBSFH:s lista över världens mest framgångsrika hingstar 2015 före Kannan och Cornet Obolensky. 

Hans mor Little Queen har lämnat 4 avkommor som tävlat 140 eller högre. Helsystern Daisy Chain VT har även lämnat godkända hingsten Clintons Diamant som tävlar framgångsrikt i Tyskland.

Hennes far Laptop var den suveräna vinnaren av hingstpremieringen i Hanover 1995. Han uppnådde höga resultat i både dressyr- och hoppning och lockade allas uppmärksamhet genom sin vilja att arbeta. Stamtavlan för Laptop står redan för framgång: hans far Loredo är en högkvalitativ son till den stora Holsteiner hingsten Lord, som producerade högklassiga hopp- och dressyrhästar samt framgångsrika avelshingstar. Stolinjen i Laptop producerade också internationella hopphästar, inklusive den godkända hingsten Spartan, som vann flera svårklass hoppningar i Kanada och USA Spartan är far till självaste Stakkato, som var en av de bästa unga hopphästarna och nu själv en avelsfantom!

Digital VT står uppstallad på Loviseholm där han även blir tömd!